Hram: Sfântul Ioan Botezatorul la Vizureşti

Seara de 6 ianuarie, ajunul serbarii Sfantului Ioan Botezatorul a fost una speciala pentru crestinii din Vizuresti.

Un sobor de cinci preoti-din Contesti, Cretu, Ciocanesti, Urziceanca si Vizuresti, cu parintele Nicu Sararoiu din Urziceanca ca protos si  parintele George Milos din Vizuresti ca gazda impecabila ne-a bucurat inimile tuturor.

Cantarea psaltica-psaltul Dimitrie de la biserica Sfintii Imparati Constantin si Elena din Urziceanca a fost la inaltime, un imbold pentru a avea cat mai multe cantari psaltice in bisericile judetului Dambovita. O minune, nu alta!

In final parintele George a inminat enoriasilor fideli o diploma de recunoastere a ajutorului acordat parohiei de-a lungul anului precum si domnilor Ion Nila, directorul scolii din Vizuresti si lui Serban Moldoveanu, presedintele asociatiei ApEAL din Ciocanesti. Se contureaza o colaborare interesanta intre organizatiile din comuna Ciocanesti!

Copiii din Vizuresti au fost imbracati in costume nationale asa cum ne-au obisnuit deja la Festivalul de colinde de la Ciocanesti. As fi dorit sa ii aud si cantand, dar n-a fost sa fie. Poate data viitoare! 

Frumos, frumos, frumos! Sa ne vedem cu toii la urmatorul hram al comunei Ciocanesti, cel al bisericii din Cretu! Pana atunci sa sarbatorim cu drag si cu fast ziua de 24 ianuarie cand vom avea un eveniment la Caminul cultural din Ciocanesti.

Unde protagonisti vor fi toti copiii din satele Ciocanestiului: Ciocanesti, Cretu, Decindea, Urziceanca si Vizuresti.

Pentru cei care aveti idei pentru activitatile ce vor fi organizate in Ciocanesti: va rog sa nu va sfiiti sa comentati mai jos!

This entry was posted in Ciocăneşti, Hram and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Lasă un răspuns

Completeaza detaliile de mai jos sau apasa click pe una din imagini pentru a te loga:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Schimbă )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Schimbă )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Schimbă )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Schimbă )

Connecting to %s