Hram: Sfântul Ioan Botezatorul la Vizureşti

Seara de 6 ianuarie, ajunul serbarii Sfantului Ioan Botezatorul a fost una speciala pentru crestinii din Vizuresti.

Un sobor de cinci preoti-din Contesti, Cretu, Ciocanesti, Urziceanca si Vizuresti, cu parintele Nicu Sararoiu din Urziceanca ca protos si  parintele George Milos din Vizuresti ca gazda impecabila ne-a bucurat inimile tuturor.

Cantarea psaltica-psaltul Dimitrie de la biserica Sfintii Imparati Constantin si Elena din Urziceanca a fost la inaltime, un imbold pentru a avea cat mai multe cantari psaltice in bisericile judetului Dambovita. O minune, nu alta!

In final parintele George a inminat enoriasilor fideli o diploma de recunoastere a ajutorului acordat parohiei de-a lungul anului precum si domnilor Ion Nila, directorul scolii din Vizuresti si lui Serban Moldoveanu, presedintele asociatiei ApEAL din Ciocanesti. Se contureaza o colaborare interesanta intre organizatiile din comuna Ciocanesti!

Copiii din Vizuresti au fost imbracati in costume nationale asa cum ne-au obisnuit deja la Festivalul de colinde de la Ciocanesti. As fi dorit sa ii aud si cantand, dar n-a fost sa fie. Poate data viitoare! 

Frumos, frumos, frumos! Sa ne vedem cu toii la urmatorul hram al comunei Ciocanesti, cel al bisericii din Cretu! Pana atunci sa sarbatorim cu drag si cu fast ziua de 24 ianuarie cand vom avea un eveniment la Caminul cultural din Ciocanesti.

Unde protagonisti vor fi toti copiii din satele Ciocanestiului: Ciocanesti, Cretu, Decindea, Urziceanca si Vizuresti.

Pentru cei care aveti idei pentru activitatile ce vor fi organizate in Ciocanesti: va rog sa nu va sfiiti sa comentati mai jos!

Reclame
Acest articol a fost publicat în Ciocăneşti, Hram și etichetat , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s