Clubul Tineretului-de la Şerban adunate!

Această prezentare necesită JavaScript.

Şerban a fost la două evenimente în Bucureşti cu tineri din Ciocăneşti…şi iată ce a scris…şi fotografiat!

Clubul Tineretului şi-a propus sâmbătă trecută o deplasare la Bucureşti. O nouă zi de club cu multe necunoscute. Oportunităţile de ultim moment ne ţin puţin în suspans. Nu mare mi-a fost bucuria să constat că s-au strans 9 tineri care nu au întarziat (eu am intârziat… Ruşinică, Şerbane!).

Aflând de o nouă conferinţă a firmei Quipa (la care mulţumim lui Radu că ne-a adus prima data!) nu dorim să o ratăm. Subiectul era despre devenirea băieţelului către statutul de barbat. Cele patru fete doritoare sa participe nu prea ştiam ce ar fi urmat să afle. Dar sala plină de reprezentatele sexului frumos avea să mă liniştească. Nu am stat până la sfârşit (înca e dificilă concentrarea …) dar ne strângem în holul impresionantului hotel Mariott şi dezbatem. Aflam că de fapt fiecare a găsit mai multe lucruri interesante, nu mai puţin fetele. Veţi afla curând parerile lor scrise direct de ei/ele. Se pare că a fost interesant.

Apoi la invitaţia prietenei noastre Laura Karaman ne îndreptam spre unul dintre cele mai bune licee din Bucuresti, Lazăr. Aici a ales ambasadorul Japoniei să inaugureze Zilele Japoniei prin lansarea Cupei Ambasadorului la GO. Nu mică ne-a fost mirarea că am putut obţine autografe (le veţi vedea curand) şi o fotografie cu Domnia sa. Cu toate că Ciocăneştiul nu era în programul zilei iată că prin noi comuna din Dâmboviţa a ajuns pe buzele ambasadorului care a fost impresionat de activităţile noastre.

Apoi a inceput distracţia: aflăm primele taine ale jocului GO care le captivează şi pe fete. Ionuţ şi Cosmin sunt prinşi cu totul : plănuiesc să înfiinţăm un club de GO în Ciocăneşti. Primim cartea despre iniţierea în GO şi un tricou „Cupa Ambasadorului” ca trofeu pentru un concurs la noi acasă. Mulţumim Cameliei de la Asociaşia Rădăcini Culturale. Fiecare petrece apoi cât doreşte pe la atelierele de artă japoneza tinute de voluntarii Laurei. Fetele află cum pot să-şi folosească propria îndemanare pentru a-şi confectiona podoabe care să le pună în valoare frumuseţea. Oare un nou subiect pentru Clubul Mâini de aur? Dar totul are şi un sfârşit aşa că pe la ora 15 sun adunarea. Mă rog, ei se adună dar am surpriza că doresc să-mi dedice un cantec, pe holul liceului, în văzul-auzul tuturor: „Noi d-aicea nu plecăm, nu plecăm acasă până nu vom termina distracţia nostra…” (mulţumim Laura!!) Ce să fac, mă înmoi şi mai amânăm plecarea cu o oră.

Oare să fi fost o zi reuşită?

Cu prietenie, Şerban

Anunțuri
Acest articol a fost publicat în Excursie și etichetat , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Clubul Tineretului-de la Şerban adunate!

  1. vladut zice:

    foarte frumos! numai bine si tineti-o tot asa!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s