Colinde la festivalul Hristos Se naste! – Ciocanesti

Această prezentare necesită JavaScript.

Pe data de 22 decembrie, la 22 de ani de la alungarea comunismului sovietic din România cum bine remarca părintele George Miloş de la parohia Vizureşti, a avut loc cea de-a doua ediţie a festivalului de colinde Hristos Se naşte!

În ambianţa călduroasă a Căminului cultural Ciocaneşti, Fundaţia Aldea-Tudorache şi Asociaţia ApEAL au avut ca invitaţi coruri din satele Ciocăneşti, Creţu, Urziceanca şi Vizureşti.

În deschidere au cântat copiii de la grădiniţa Urziceanca, iar juriul, format din reprezentanţi din toate satele comunei Ciocăneşti au notat prestaţiile celor cinci coruri participante. Premiile, la fel ca şi la prima ediţie au fost donate de către preoţii parohiilor din Creţu (părintele Cătălin), Urziceanca (părintele Nicu Sărăroiu) şi Vizureşti (părintele George Miloş). Icoana Sfântului Nectarie şi premiul întâi a revenit coralei din Urziceanca, condusă de dna. profesor Nicoleta.

Premiul al doilea a fost acordat corale din Creţu, iar cel de-al treilea coralei din Vizureşti, colacii şi merele nelipsind nici anul acesta.

În încheiere, Fndaţia Aldea-Tudorache a premiat pe toţi cei implicaţi de-a lungul anului în activităţi desfăşurate în comună: dl primar Marin Păun, dl viceprimar Ilie Mânzu, dl director Ion Nilă, preoţii Nicu Sărăroiu, George Miloş, Cătălin şi pe toţi coordonatorii corurilor participante. Nu a lipsit de pe listă nici domnul Şerban, un promotor al activităţilor sociale din comună!

Cu bine şi să ne vedem la ediţia a treia din 2012!

Anunțuri
Acest articol a fost publicat în Festival și etichetat , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Colinde la festivalul Hristos Se naste! – Ciocanesti

  1. sidonia zice:

    felicitari pentru copii si pentru toti cei ce au contribuit la acest festival.santem mandrii de voi chiar daca santem departe.succes in continuare ,un an nou fericit si toate cele bune va ureaza sidonia din spania

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s