Fotografii de la serbarea Zilei Unirii-Căminul cultural Urziceanca

Această prezentare necesită JavaScript.

Astăzi am serbat exact cum am spus, cu mic, cu mare, Ziua Unirii la Urziceanca. Frumos, frumos de tot! Şi cald, pentru că ştim deja, căldura este una dintre cele mai mari probleme de rezolvat la cămin…

A fost o colaborare extraordinară-biserică, şcoală, primărie, cămin cultural, cum mi-aş dori să fie mult timp de acum înainte! Şi nu doar la Urziceanca, ci şi în alte sate!

După tradiţionala rugăciune rostită de părintele Nicu Sărăroiu, domnul primar Marin Păun, alături de noi ca întotdeauna, ne-a urat multe împliniri în anul acesta ce tocmai a început. Profesorul de istorie de la şcoala din Urziceanca a susţinut o prezentare clară şi concisă despre evenimentul Unirii pe care îl serbăm astăzi. A fost prima dată când am utilizat aparatura donată de Fundaţia PACT pentru Asociaţia Atelierele Urziceanca în cadrul proiectului PACT pentru Comunitate, le mulţumim şi pe această cale!

A urmat programul şcolilor din Creţu-Urziceanca şi Vizureşti, coordonat de doamna directoare Nicoleta Sandu şi de profesorii şi învăţătorii care s-au implicat 100% în organizarea acestui eveniment. Sceneta cu Moş Ioan Roată le-a scos în evidenţă talentul actoricesc al lui Moş Ion şi a lui Cuza Vodă. Mie mi-a rămas la inimă moş Ion! Pe care vreau să-l văd şi în alte roluri!Şcoala din Urziceanca-Creţu

În încheiere grupul de dansatori de la căminul cultural Urziceanca, 14 copii inimoşi, au jucat de mama focului pe nişte melodii lungi, lungi…care ne-au bucurat pe toţi. Nu au lipsit hore, sârbe, braşoveanca, periniţa, totul încheindu-se cu Hora Unirii la care a participat si Vasile, instructorul lor. În articolul următor o să pun fotografia fiecărei perechi şi aştept de la voi să-i votaţi pe cei mai buni…am promis doar un premiu!

Mulţumesc organizatorilor, Nelu, Nicoleta şi echipei lor de la Fundaţia Aldea-Tudorache. Din tot sufletul!

Şi ne pregătim de concursurile de şah şi tenis de masă!

Vă aştept la cămin pentru dansuri, Vasile va face cursuri în fiecare săptămână şi sunt sigur că va avea până la primăvară cele 8 perechi cu care să putem participa şi la concursuri în alte localităţi!

Anunțuri
Acest articol a fost publicat în Serbare și etichetat , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

8 răspunsuri la Fotografii de la serbarea Zilei Unirii-Căminul cultural Urziceanca

 1. Andreea zice:

  A fost foarte frumos!

 2. Serban M zice:

  Felicitari! din toata inima ma bucur ca a prins Caminul viata si comunitatea se strange in jurul lui.
  La mai multe, impreuna si cu noi. Sper sa incepem sa fim prezenti.

 3. Veronica zice:

  Sincer, a fost frumos. Mi-a placut ca au fost invatatorii de la Urziceanca si profesorii de la Vizuresti.S-a cunoscut o legatura mai stransa si sper sa ramana asa, deoarece se merita pentru ceea ce faceti. Dansatorii au fost pe primul loc, ii felicit sa -o tina tot asa, la mai multe dansuri. As dori sa vad mai multe concursuri la care sa participe copiii din satele Vizuresti si Ciocanesti.
  Despre organizatori nu am cuvinte, tot timpul ne servesc cu bunatati.
  Felicitari!

 4. Ionela zice:

  Felicitari din tot sufletul! Dansatorii au fost viata Caminului, au dansat super, super, nu ma asteptam , au incins atmosfera si lumea s-a bucurat foarte tare. Sceneta cu mos Ion Roata a fost bine interpretata, il felicit pe acest baiat care l-a interpretat pe mos Ion, la mai multe scenete. Felicitari dnei Directoare ca s-a implicat la aceasta serbare, la mai multe serbari cu scenete sa ridice lumea in picioare. Sa faceti mai multe activitati folositoare pentru cultura copiilor. Din nou felicitari.

 5. Veronica zice:

  cine ii invata pe copii sah si tenis de masa?

 6. Denisa zice:

  Unde putem vota perechea favorita?

 7. margarit zice:

  AM FOST FRUMOSI DOAMNA

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s